Printadvise: jouw externe inkoop- en marketing collega

Diensten

Bij Printadvise ben je aan het juiste adres voor alle grafische facetten voor organisaties in de retail-, hospitality-, uitgeverij-, event- en reclamebranche en het MKB. 

Ik wil een boek of magazine uitgeven

Kennis delen, waardevolle businesstips geven, je expertstatus benadrukken, trots makende projecten tonen of een overzichtelijke productpresentatie: elk zichzelf respecterend bedrijf of instituut brengt een inspirerend boek of magazine uit. Bij speciale gelegenheden als jubilea, nieuwe collecties of gewoon (meerdere malen) per jaar ter illustratie van de koers die je bedrijf volgt.

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van deze productcatalogi, koffietafelboeken, management paperbacks of jubileum- en leesbundels. Dit is een vak apart waarbij continu gegarandeerde drukkwaliteit een vereiste is.

Ik ben op zoek naar winkelmaterialen en signing

Winkelmaterialen en signing zijn belangrijke aspecten binnen jouw retail organisatie of MKB-onderneming. Niet alleen laat je met deze materialen zien wie je bent en wat je te bieden hebt, hiermee wijs je ook klanten de weg in je winkels en attendeer je hen op speciale acties en voordelen.

Printadvise kent het belang van instore- en gevelcommunicatie, POS materialen en reclamedrukwerk. Op onze eigen locatie verzorgen we de totale handling van al jouw winkelnotificaties. In één totaalpakket van lichtreclames, zuilen, posters, etiketten, folders, magneten en backlit’s of afzonderlijke plafondborden en actie-elementen. Samen kijken we naar die middelen die jouw bedrijf nodig heeft om op de meest effectieve wijze te kunnen communiceren met de doelgroep.

Ik wil een goede en mooie verpakking

Een goede verpakking biedt niet alleen bescherming aan je product, het laat ook zien wie je bent en waar je als bedrijf of organisatie voor staat. Met de juiste verpakking benadruk je een bepaalde sfeer, jouw eigen stijl en een mate van elegantie. Of je nu gaat voor een no-nonsense uitstraling, een duurzame touch wilt geven of een luxe uitstraling wenst: Printadvise organiseert die verpakking die bij jouw doelstelling en je bedrijf of organisatie past.

Ik wil advies over en begeleiding bij drukwerk

Een drukwerkportefeuille organiseren en regelmatig onderhouden en updaten vergt tijd, mankracht en specialistische kennis van deze dynamische markt. Drukwerk is maatwerk waarbij we je graag helpen. Oplage, levertijd, duurzaamheid, kwaliteit en formaat zijn slechts enkele variabelen die de keuze voor een bepaalde partij beïnvloeden. Daarnaast zijn er de bijkomende specialistische diensten zoals bijvoorbeeld het assembleren van complexe drukwerkprojecten die uit meerdere onderdelen bestaan, de logistieke distributie en het verwerken van persoonsgegevens bij een mailing. Een effectieve en efficiënt ingerichte drukwerkbegeleiding levert niet alleen winst in tijdbesteding op, het voorkomt ook (onverwachte) meerkosten.

Printadvise is jouw externe collega in dit traject waaraan je al de werkzaamheden aangaande drukwerkinkoop voor reclamedoeleinden, verpakkingstoepassingen, Direct Mail, boeken, magazines en winkelmaterialen met een gerust hart uit handen kunt geven. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Printadvise: jouw externe inkoop- en marketing collega

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!