Diensten

Advies

Bij deze vorm van samenwerking spelen wij een rol in een conceptfase van drukwerk. Met als doel tot een technisch goed verwerkbaar product te komen waarbij ook een overweging gemaakt wordt in de kosten zonder jouw wensen uit het oog te verliezen. Het resultaat is een kwalitatief goed product voor een optimale prijs.

Begeleiding

Begeleiding

Wij inventariseren en analyseren  jouw gehele drukwerkpakket. Deze begeleiding verrichten wij inclusief een offerteronde. Aan de hand van alle informatie volgt dan een rapportage en aanbeveling voor één of meerdere leveranciers.

Kwaliteitscontrole

In dit geval wordt het gehele inkooptraject uit handen genomen door Printadvise. Dat betekent dat het gehele traject tot en met aflevering bij Printadvise ligt. Hierbij verzorgen wij ook ook de kwaliteitsbewaking. Je hebt geen zorgen meer als alles door ons wordt uitgevoerd. Wij zorgen voor een correcte en open rapportage.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een scherpe offerte voor jouw drukwerk. Wij zijn thuis in allerlei soorten producties zowel in binnen- en buitenland.

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!