Drukwerkinkoop- en advies

Drukwerkinkoop en drukwerkadvies

Drukwerkinkoop- en advies

Een drukwerkportefeuille organiseren en regelmatig onderhouden en updaten vergt tijd, mankracht en specialistische kennis van deze dynamische markt. Drukwerk is maatwerk waarbij we je graag helpen. Oplage, levertijd, duurzaamheid, kwaliteit en formaat zijn slechts enkele variabelen die de keuze voor een bepaalde partij beïnvloeden. Daarnaast zijn er de bijkomende specialistische diensten zoals bijvoorbeeld het assembleren van complexe drukwerkprojecten die uit meerdere onderdelen bestaan, de logistieke distributie en het verwerken van persoonsgegevens bij een mailing. Een effectieve en efficiënt ingerichte drukwerkbegeleiding levert niet alleen winst in tijdbesteding op, het voorkomt ook (onverwachte) meerkosten.

Printadvise is jouw externe collega in dit traject waaraan je al de werkzaamheden aangaande drukwerkinkoop voor reclamedoeleinden, verpakkingstoepassingen, Direct Mail, boeken, magazines en winkelmaterialen met een gerust hart uit handen kunt geven.

Hetzelfde respect, enthousiasme en inzet voor het organiseren van miljoenen huis-aan-huis folders heeft Printadvise voor het drukken en leveren van 50 bijzondere visitekaartjes. Onze opdrachtgevers beamen: Ontzorgen is bij Printadvise tot kunst verheven. Deze kernwaarde houden we dan ook hoog in ons vaandel.

Of je nu geholpen bent met uitsluitend ons onafhankelijk advies over hoe je jouw drukwerkportfolio het beste kunt inrichten of je stuurt een PDF en laat verder alles in het drukwerkproces aan ons over. Wij zetten in alle voorkomende gevallen ons beste beentje voor om samen tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!