Boekproductie en magazines

Boekproducties en magazines

Boekproductie en magazines

Kennis delen, waardevolle businesstips geven, je expertstatus benadrukken, trots makende projecten tonen en een overzichtelijke productpresentatie: elk zichzelf respecterend bedrijf of instituut brengt een inspirerend boek of magazine uit. Bij speciale gelegenheden als jubilea, nieuwe collecties of gewoon (meerdere malen) per jaar ter illustratie van de koers die je bedrijf volgt.

Printadvise is gespecialiseerd in het drukken van deze productcatalogi, koffietafelboeken, management paperbacks of jubileum- en leesbundels. Dit is een vak apart waarbij continu gegarandeerde drukkwaliteit een vereiste is.

Een boek of magazine uitgeven is voor elk bedrijf en organisatie bereikbaar en toegankelijk. Of je nu een instituut met honderden werknemers bent of een éénpitter: de oplage varieert van 1 tot +100.000 stuks.

De maatvoering is flexibel, de extra’s als leeslintjes en diverse veredelingen eveneens. Naast de standaard soft- en hardcovers bieden we de meest bijzondere afwerkingsmogelijkheden en special effects.

Vraag ons om voorbeelden en advies. We denken graag met je mee om jouw ideale boek of magazine te produceren.

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!