Verpakkingen

Verpakkingen

Verpakkingen

Een goede verpakking biedt niet alleen bescherming aan je product, het laat ook zien wie je bent en waar je als bedrijf of organisatie voor staat. Met de juiste verpakking benadruk je een bepaalde sfeer, jouw eigen stijl en een mate van elegantie. Of je nu gaat voor een no-nonsense uitstraling, een duurzame touch wilt geven of een luxe uitstraling wenst: Printadvise organiseert die verpakking die bij jouw doelstelling en je bedrijf of organisatie past.

Een verpakking is nooit zomaar een verpakking: dit is een verlengstuk van je bedrijf, biedt kans om extra attent te zijn voor je klanten, genereert naamsbekendheid en voegt complementair waarde toe aan je product.

Printadvise is gespecialiseerd in maatwerk drukwerk voor allerhande soorten verpakkingen. Van bigshopper tot glossy juwelentasjes en van luxueuze cadeauverpakking, wijnboxen en magneetdozen tot praktische verzenddoos. Voor elke vorm, materiaalkeuze, maatvoering, oplage of uitstraling geven wij sluitend advies en hebben we de juiste oplossing.

De mogelijkheden in maatvoering en materiaalkeuze zijn eindeloos, net als de keuze voor een bepaalde veredeling en afwerking. Mat? Glitter? Gelamineerd? Uitsparing? Laten we uitgebreid praten over je wensen en doelstellingen. Dan pakken wij je in met onze kunde, service en maatwerk oplossing.

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!