Opa leest graag voor!

Met je kleinkind op een knie de korte verhalen van Jip en Janneke voorlezen… dat is iets wat bijna elke opa en oma doen. Ook al lijken de teksten van Annie M.G. Schmidt en de tekeningen van Fiep Westendorp wat achterhaald anno 2021, de meeste kinderen genieten van de brutaliteit van de twee vriendjes. 

Een mooi cadeau

Maar als opa en oma, of zelfs als vader of moeder heb je misschien de behoefte om iets achter te laten voor je kinderen of kleinkinderen. Iets wat altijd klaar staat in de kast en je er zo bij pakt. De trend van het zelf publiceren van een boek, in kleine of grote oplage, is daarom ook duidelijk aanwezig.

Geef iets mee

Een prachtig voordeel van het zelf uitgeven van jouw geschiedenis is natuurlijk dat de familiehistorie verder leeft: het boek kan namelijk worden doorgegeven aan de volgende generaties. Maar naast de historie geef je het nageslacht ook wat mee van het geloof en de normen en waarden van de familie.

Geprinte nalatenschap

Er zijn natuurlijk heel veel creatieve ideeën om jouw geprinte nalatenschap zo interessant mogelijk te maken: een volledig fotoboek doet het altijd goed of vertel het verhaal van de ontmoeting en de eerste jaren verliefdheid van opa en oma. Of een kookboek met de beste familierecepten zorgt er zeker voor dat het familieboek dagelijks in de keuken wordt gebruikt. De mogelijkheden zijn enorm.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitgeven en printen van boeken, de oplage start al bij één stuk. Wij denken heel graag met je mee.

Opa leest graag voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!