Hoe zorg ik ervoor dat mijn eigen gedrukte boek gelezen wordt?

Tegenwoordig is het zo gepiept: zelf een boek schrijven én publiceren. Wij helpen je daar overigens graag bij! Misschien wil je je levensverhaal vastleggen of heb je een prachtig fictief verhaal dat je graag kwijt wilt. 

Maak gebruik van onze expertise

Echter, door de trend van zelf publiceren mis je wel de jarenlange expertise van uitgevers die exact weten hoe een titel het beste werkt en welke cover de verkoopcijfers doet stijgen. Kortom, zij weten hoe je een boek moet verkopen.

Deskundigheid

Dus wat doe je om toch een succesvol boek achter te laten? Je schakelt freelance deskundigen in. Een deskundige schrijver, die je tekstfouten er gemakkelijk uitvist, een creatieveling die de beste cover voor je ontwerpt en die expert die net die catchy titel kan bedenken.

Alles is mogelijk

Aan aanbod van freelance experts is tegenwoordig geen tekort met platforms als Fiverr en Upwork. Met een paar drukken op de knop vind je zomaar een geweldige kortstondige werkrelatie, die je met alle raad en daad begeleidt. Het afspreken van een prijs voor zijn of haar expertise is ook vooraf duidelijk en zo geregeld.

Om dus succesvol te zijn probeer je wat af te kijken bij de gevestigde uitgevers-orde, zorg je voor een dikke huid om alle kritiek onderweg af te weren en is het vooral belangrijk dat je goed volhoudt. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, kun je zomaar de nieuwe Dan Brown worden!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn eigen gedrukte boek gelezen wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag? Stuur een Whatsapp!